ONLINE BETALEN 


U KUNT BETALEN MET DE VOLGENDE BETAALMOGELIJKHEDEN:

  • iDeal
  • Creditcard
  • MrCash
  • Paypal
  • Bankoverschrijving
  • AfterPay
  • Billink

iDeal en Creditcard betalingen verlopen via de extra beveiligde Multisafepay Payment service provider, een van de grootste en veiligste betaalplatformen van Europa.

Multisafepay verzorgt het gehele traject van uw betaling. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een extra beveiligde lijn. Zodra Multisafepay uw betaling heeft ontvangen en gecontroleerd, krijgen wij automatisch een akkoord. Na een succesvolle transactie krijgt u een mail dat de betaling gelukt is waarna wij uw bestelling zullen gaan verzorgen.


iDEAL


Met iDeal betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het meest populaire betaalmiddel op internet omdat het makkelijk is en geheel veilig. Het bedrag wordt direct overgemaakt naar ons, waardoor uw bestelling direct naar u verstuurd kan worden.

Banken die iDeal ondersteunen, zijn:

  - Abn-Amro
  - Rabobank
  - ING
  - Fortis
  - Friesland bank
  - SNS bank

Voor iDeal betalen dient u een internetbankieren contract te hebben afgesloten met uw bank.

CREDITCARD

Kappers-scharen.nl accepteert Visa en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Wij kunnen op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
Het kan zijn dat wij contact opnemen met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.

PAYPAL

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u zich heeft geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U gaat naar www.paypal.nl en vult daar uw gegevens in. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Daarnaast biedt Paypal uitgebreide kopersbescherming. De kosten voor betaling met Paypal bedraagt 1 % van het te betalen bedrag.

AFTERPAY, BETAAL NA ONTVANGST


AfterPay voert voor Shops4youonline B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Je ontvangt de factuur 3 dagen nadat wij je bestelling hebben verstuurd. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. 

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay.

Voor betalen via AfterPay betaalt u €1,95 vast tarief

BILLINK (ACHTERAF BETALEN)

Billink voert voor Kappers-scharen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Billink via email ontvangt om de gekochte producten te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.