Opbergen

Een kapper heeft veel hulpmiddelen, een schaar, tondeuse, mes, kam, fohn en allerlei andere middelen die het vak  en het haar, zo mooi maken. Hoe berg je al die spullen op? Hoe bewaar je overzicht. Kappers-scharen.nl biedt de ideale oplossing. Natuurlijk is het opbergen en organiseren van je kappersspullen en toebehoren niet alleen in de salon heel fijn. Ook onderweg voor de ambulante kapper of thuiskapper is het wel heel erg fijn wanneer er een mooi overzicht kan worden gehouden met bijvoorbeeld een kapperskoffer of kappers trolly.

De kapperskoffer

De kapperskoffer is uiteraard één van de bekenste manieren om bijvoorbeeld de schaar of andere aanverwante artikelen weg te bergen. Iedereen kent hem ook wel. Kapperscharen.nl heeft een leuk assortiment van verschillende soorten kapperskoffers.  Alle kapperskoffers zijn van hoge kwaliteit en doen precies dat wat ze moeten doen, komen in verschillende soorten maten en kleuren. Ook hebben wij een ruim assortiment aan kapperstassen, etuis, scharenholsters en werkwagens

Scharenholster

Het is natuurlijk ook heel erg van wanneer je als kapster of kapper tijdens het knippen alles bij de hand hebt, daarvoor zijn er scharenholsters. Hierin berg je tijdens het werk de schaar, kam of nekkwast eenvoudig op en dat binnen handbereik. Op deze manier is het vee efficiënter werken.

 Op kappers-scharen.nl vindt je allerlei mogelijkheden om de boel ordelijk en netjes te houden. In deze categorie vindt je,  kappers etuis,  kapperskoffers, kapperstassen,  werkwagens, scharen houders, scharen boys  en scharen holsters. Op deze manier raak je nooit meer iets kwijt.

Snelle en Veilige Levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Alle kappersscharen worden zorgvuldig verpakt, zodat de schaar ongeschonden bij u terecht komt. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

Lees meer Lees minder