Oefenhoofden

Het kappersvak krijg je natuurlijk niet zo maar onder de knie. Knippen, kappen en haar stylen is een vak apart. Daar moet natuurlijk op geoefend worden. Oefenen doe je het beste met oefenhoofden van de hoogste kwaliteit.  Het liefste natuurlijk met een oefenhoofd waarvan het haar het dichtste in de buurt komt van de werkelijkheid.

Een oefenhoofd is natuurlijk ook een heel leuk en origineel verjaardags- sint of kerstkado. Niet is natuurlijk zo leuk om als kind (of ouder) lekker in de weer te zijn met het haar van een oefenhoofd. Een mooie vlechten, freubelen, haar opsteken een vlechtje erin, het kan allemaal en blijft een leuke bezigheid.

Oefenhoofden zijn eigenlijk heel makkelijk in te delen in drie verschillende soorten, er zijn namelijk oefenhoofden met echt haar, oefenhoofden met synthetisch haar en oefenhoofden die een mix van echt haar en synthetisch haar hebben. 

Oefenhoofden met echt haar

Dat zegt eigenlijk al genoeg. Oefenhoofden met echt haar hebben echt haar. De haren op dit oefenhoofd worden op een speciale manier behandeld en geverfd waardoor zijn langdurig kunnen mee gaan. Echt haar heeft natuurlijk het voordeel dat het meeste in de buurt van echt haar komt. Ook kan echt haar net wat meer hitte verdragen van bijvoorbeeld een stijltang dan synthetisch haar. Alle oefenhoofden ondergaan ook een zuiveringsproces voor de perfecte hygiëne.  Over het algemeen zijn oefenhoofden met echt haar net wat duurder dan oefenhoofden met synthetisch haar.

Oefenhoofden met synthetisch haar

Synthetisch haar is dus geen echt haar, maar komt wel zo dicht mogelijk in de buurt. Dit haar lijkt zo veel op echt haar dat er ook (bijna) alles mee gedaan kan worden. Vlechten, knippen, stylen, haar opsteken of knippen, het kan allemaal. Synthetisch haar is een stuk voordeliger. De haren op de oefenhoofden worden per  haar geïmplanteerd volgens een bepaald patroon wat zo dicht mogelijk in de buurt komt van echte haargroei.

 

Oefenhoofden met echt en synthetisch haar

Deze oefenhoofden hebben een mix van echt haar en syntetisch haar. Het voordeel is dat de look and feel van het oefenhoofd heel dichtbij de werkelijkheid staan. De oefenhoofden  ondergaan 7 zuiveringsbaden voor een perfecte hygiëne. Net zoals bij de andere soorten worden de haren per stuk geïmplanteerd volgens een groeipatroon en densiteit zodat het haar aanvoelt als echt haar.

Oefenhoofden bestel je voordelig en snel bij kappers-scharen.nl. Kies uit een ruim aanbod van verschillende kappershoofden voor verschillende doeleinden. Wij hebben verschillende oefenhoofden met verschillende soorten haar om zo de fijne kneepjes van het kappersvak onder de knie te krijgen. 


Kies uit verschillende modellen, lang haarkort haar, blond of bruin haar, krullend of stijl haar, een vrouwelijk of mannelijk model. Bij Kappers-scharen.nl zit je altijd goed. Onze oefenhoofden zijn met de grootste zorg gemaakt, vaak ook nog van echt haar, waardoor je nog beter een “feeling” krijgt voor het kappersvak! Bestel nu een van de vele verschillende modellen, snel, goedkoop en voordelig op Kapperscharen.nl

Lees meer Lees minder