Tondeo

Tondeo Solingen maakt al jaren één van de beste kappersscharen, kappersmessen en andere kappersbenodigdheden. Professionaliteit en kwaliteit staan in een hoog vaandel bij Tondeo.

 

Tondeo kappersmessen

Een kappersmes hoort in deze tijd net zo bij het kappersvak (en is net zo onmisbaar) als een schaar. Met een kappersmes worden de puntjes op de i gezet.  Of nou de fijne contouren van een coupe worden bijgewerkt, of dat de perfecte baard wordt gestyeld. Een kappersmes zal altijd zijn werk doen. Er zijn verschillende soorten kappesmessen, een kappersmes wordt ook wel een nekmes of een snijmes genoemd. Dit natuurlijk omdat een kappersmes (nekmes) vaak wordt gebruikt om die vervelende nek haartjes te verwijderen tijdens de knip of scheerbeurt.  

Snelle Levering en Klantenservice

Op kappers-scharen.nl vindt je het grootste aanbod kappersscharen en andere kapperstoebehoren. Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistieke magazijn in het midden van het land. Wij verpakken de scharen zeer zorgvuldig zodat deze onbeschadigd hun bestemming bereiken. Vragen of een bepaalde schaar? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, dat kan telefonisch op 033 258 43 43 of via [email protected]

 

 

 

 

 

 

Lees meer Lees minder