Sibel

Alles voor de kapsalon en meer. In een kapsalon of deze nou groot of klein is worden dagelijks vele producten gebruik, naast een kappersschaar zijn er ook vele spullen en materialen die nodig zijn om het ambachtelijke kappersvak uit te oefenen. Etuis, een scharenholster, een kapmantel of een nekkwast, het is allemaal van even groot belang. Sibel heeft het allemaal. Op kappers-scharen.nl staat een kleine greep uit het assortiment van Sibel. Naast deze handige kappersartikelen heeft het merk ook oefenhoofden. De oefenhoofden van Sibel worden al tientallen jaren geprezen om de hoge kwaliteit en het gevoel van echt haar. 

 

Sibel Oefenhoofden

Het kappersvak krijg je natuurlijk niet zo maar onder de knie. Knippen, kappen en haar stylen is een vak apart. Daar moet natuurlijk op geoefend worden. Oefenen doe je het beste met oefenhoofden van de hoogste kwaliteit.  Het liefste natuurlijk met een oefenhoofd waarvan het haar het dichtste in de buurt komt van de werkelijkheid. Sibel heeft een groot assortiment oefenhoofden in verschillende haarlengtes en haarkleuren. 

Een oefenhoofd is natuurlijk ook een heel leuk en origineel verjaardags- sint of kerstkado. Niet is natuurlijk zo leuk om als kind (of ouder) lekker in de weer te zijn met het haar van een oefenhoofd. Een mooie vlechten, freubelen, haar opsteken een vlechtje erin, het kan allemaal en blijft een leuke bezigheid.

Oefenhoofden zijn eigenlijk heel makkelijk in te delen in drie verschillende soorten, er zijn namelijk oefenhoofden met echt haar, oefenhoofden met synthetisch haar en oefenhoofden die een mix van echt haar en synthetisch haar hebben. 

Oefenhoofden met echt haar

Dat zegt eigenlijk al genoeg. Oefenhoofden met echt haar hebben echt haar. De haren op dit oefenhoofd worden op een speciale manier behandeld en geverfd waardoor zijn langdurig kunnen mee gaan. Echt haar heeft natuurlijk het voordeel dat het meeste in de buurt van echt haar komt. Ook kan echt haar net wat meer hitte verdragen van bijvoorbeeld een stijltang dan synthetisch haar. Alle oefenhoofden ondergaan ook een zuiveringsproces voor de perfecte hygiëne.  Over het algemeen zijn oefenhoofden met echt haar net wat duurder dan oefenhoofden met synthetisch haar.

Oefenhoofden met synthetisch haar

Synthetisch haar is dus geen echt haar, maar komt wel zo dicht mogelijk in de buurt. Dit haar lijkt zo veel op echt haar dat er ook (bijna) alles mee gedaan kan worden. Vlechten, knippen, stylen, haar opsteken of knippen, het kan allemaal. Synthetisch haar is een stuk voordeliger. De haren op de oefenhoofden worden per  haar geïmplanteerd volgens een bepaald patroon wat zo dicht mogelijk in de buurt komt van echte haargroei.

Oefenhoofden met echt en synthetisch haar

Deze oefenhoofden hebben een mix van echt haar en syntetisch haar. Het voordeel is dat de look and feel van het oefenhoofd heel dichtbij de werkelijkheid staan. De oefenhoofden  ondergaan 7 zuiveringsbaden voor een perfecte hygiëne. Net zoals bij de andere soorten worden de haren per stuk geïmplanteerd volgens een groeipatroon en densiteit zodat het haar aanvoelt als echt haar.

Snelle Levering en Klantenservice

Op kappers-scharen.nl vindt je het grootste aanbod kappersscharen en andere kapperstoebehoren. Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistieke magazijn in het midden van het land. Wij verpakken de scharen zeer zorgvuldig zodat deze onbeschadigd hun bestemming bereiken. Vragen of een bepaalde schaar? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, dat kan telefonisch op 033 258 43 43 of via [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer Lees minder