L'Image

Het kappersvak krijg je natuurlijk niet zo maar onder de knie. Knippen, kappen en haar stylen is een vak apart. Daar moet natuurlijk op geoefend worden. Oefenen doe je het beste met oefenhoofden van de hoogste kwaliteit.  Het liefste natuurlijk met een oefenhoofd waarvan het haar het dichtste in de buurt komt van de werkelijkheid. Wel moet een oefenhoofd natuurlijk van goede kwaliteit zijn en daar komt L'image Passion in Hair om de hoek kijken. 

 

L'Image

L'Image Passion in Hair is een no nonsense bedrijf uit Duitsland. Doe maar normaal, dan doen we al gek genoeg, dat is het motto. Het bedrijf is opgericht door een kapster die meer dan 10 jaar geleden een gat in de markt zag. Bij L'Image vindt men geen strakke pakken, stropdassen of een strenge manager. L'Image wil zich volledig richten op het maken van mooie en goede producten. L'Image staat voor hoogwaardige mooie oefenhoofden, met meer dan 57 hoogwaardige verschillende 
modellen is er voor ieder wat wils. Alle oefenhoofden van L'Image zijn gemaakt van echt haar, tenzij anders aangegeven. Kort, lang, blond, bruin, kroes met een baard of geen haar, bedenk het maar en L'image Passion in Hair heeft het model. Wat denk je bijvoorbeeld van dit unieke Planten Hoofd, super leuk voor in de salon. De oefenhoofden van dit merk worden over heel de wereld gebruik en geroemd.

 

L'Image oefenhoofd

Op een oefenhoofd wordt natuurlijk geoefend. Om het oefenhoofd lang mooi te houden en er voor te zorgen dat deze ook lang meegaat, heeft het L'Image verschillende verzorgende producten op de markt gebracht die speciaal bedoeld zijn voor oefenhoofden. Niet alleen worden de oefenhoofden op die manier tot in de puntjes verzorgd, ook kan er op die manier worden geoefend met het wassen van het haar. 

L'Image Oefenhoofden zijn gemaakt van 100% echt haar, tenzij anders aangegeven. De oefenhoofden zijn geschikt voor professioneel en thuisgebruik. De oefenhoofden zijn onderverdeeld in 2 categorieen; mannequinhoofden en competitiehoofden.

Mannequinhoofden zijn geschikt om te oefenen, vlechten, kammen en te knippen. De competitiehoofden zijn geschikt voor nationale en internationale competities en zijn voorzien van het OMC (Organisation Mondiale Coiffure) keurmerk. De competitieoefenhoofden zijn voorzien van schouders en groter hoofdomtrek.

Een oefenhoofd is natuurlijk ook een heel leuk en origineel verjaardags- sint of kerstkado. Niet is natuurlijk zo leuk om als kind (of ouder) lekker in de weer te zijn met het haar van een oefenhoofd. Een mooie vlechten, freubelen, haar opsteken een vlechtje erin, het kan allemaal en blijft een leuke bezigheid.

Snelle Levering en Klantenservice

Op kappers-scharen.nl vindt je het grootste aanbod kappersscharen en andere kapperstoebehoren. Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistieke magazijn in het midden van het land. Wij verpakken de scharen zeer zorgvuldig zodat deze onbeschadigd hun bestemming bereiken. Vragen of een bepaalde schaar? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, dat kan telefonisch op 033 258 43 43 of via [email protected]

Lees meer Lees minder