Categorieën

Merken

Rechtshandige Scharen

Prijs instellen

to
Sale
Joewell Titan R Semi Offset
QUICK SHOP
Titan R Semi Offset
Joewell Titan R Semi Offset is een geweldige kappersschaar met een semi-offset handgreep.
€525,95 €392,95
Sale
Joewell Liberty Flex
QUICK SHOP
Liberty Flex
De Joewell Liberty Flex is een geweldige kappers schaar met speciaal geslepen convex bladen voor super scherpe snijkanten.
€295,95 €198,99
Sale
Joewell FX Pro Offset Coupe
QUICK SHOP
FX Pro Offset Coupe
Joewell FX Pro Offset is een geweldige effileerschaar met een speciaal uitgebalanceerd ontwerp.
€595,95 €345,95
Sale
Joewell Black Titanium
QUICK SHOP
Black Titanium
Joewell Black Titanium is een fantastische kappers schaar van Joewell. Deze kapperschaar heeft zwaardvormige snijbladen en een stoere zwart titanium coating.
€595,95 €444,95
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Joewell

Wat Joewell onderscheidt van alle andere merken is behalve de hoge kwaliteit die in elke kappersschaar wordt afgeleverd, ook het feit dat het merk geen compromissen wil sluiten. Joewell gaat alleen voor het beste. Het merk houdt vast aan principes en niet aan de laatste trends, een poll op internet of een bepaald smaakje. Joewell wil aan hoge standaarden voldoen, al moet daar een berg voor worden verzet. 

De scharen van Joewell zijn een product van een evolutionair proces die uniek is in de wereld van de kappersscharen. Het merk is groot in Japan, en dat is niet zonder reden. Sinds de oprichting in 1917 is Joewell toonaangevend op het gebied van kappersscharen, soepel loopwerk, een lekker knip en een lange levensduur. Niets voor niets heeft het merk ook in 2018 weer een prijs gewonnen op het gebied van innovatie, ontwerp en design. 

 

Joewell, de favorite scharen

Natuurlijk is elke schaar van Joewell een favoriet, hieronder lichten wij er een paar uit!

 

Joewell Zenith

Het woord Zenith komt trouwens uit het latijn en betekent 'richting het hoofd'. Deze schaar heeft een zwaarblad voor krachtig knippen met kogellagerschroef voor eenvoudige verstelling. Gemaakt in een ergonomische vorm voor een ontspannen werkhouding. De schaar is gemaakt van Supreme edelstaal.

Joewell Zenith:

  • -Ergonomisch
  • -Supreme edelstaal
  • -Kogellagerschroef

Joewell Zenith is verkrijgbaar in 5, 5.5 en 6 inch.

 

Joewell Black Titanium

Joewell Black Titanium is een fantastische kappers schaar van Joewell. Deze kapperschaar heeft zwaardvormige snijbladen en een stoere zwart titanium coating. Joewell Black Titanium heeft het handige Dry Bearing Systeem. 

Dit geweldige systeem zorgt voor krachtige maar tegelijkertijd soepele knipbewegingen. Joewell Black Titanium heeft een ergonomische vorm, wat zorgt voor een ontspannen knip en werkhouding. 

Deze knipschaar heeft een afschroefbare pinksteun en zwarte vingerringen. 

Joewell Black Titanium is verkrijgbaar in 5", 5.5" en 6".

 

Snelle Levering en Klantenservice

Op kappers-scharen.nl vindt je het grootste aanbod kappersscharen en andere kapperstoebehoren. Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistieke magazijn in het midden van het land. Wij verpakken de scharen zeer zorgvuldig zodat deze onbeschadigd hun bestemming bereiken. Vragen of een bepaalde schaar? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice, dat kan telefonisch op 033 258 43 43 of via [email protected]

Lees meer Lees minder