Kappersmessen

 

Een Kappersmes hoort in deze tijd net zo bij het kappersvak (en is net zo onmisbaar) als een schaar. Met een kappersmes worden de puntjes op de i gezet.  Of nou de fijne contouren van een coupe worden bijgewerkt, of dat de perfecte baard wordt gestyeld. Een kappersmes zal altijd zijn werk doen. Er zijn verschillende soorten kappesmessen, een kappersmes wordt ook wel een nekmes of een snijmes genoemd. Dit natuurlijk omdat een kappersmes (nekmes) vaak wordt gebruikt om die vervelende nek haartjes te verwijderen tijdens de knip of scheerbeurt.  

Onmisbaar voor de kapper

Kappersmessen zijn dus eigenlijk onmisbaar in het kappersvak. Deze bijzondere messen zijn heel handig voor verschillende doeleinden en toepassingen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om de bakkebaarden perfect bij te werken of de laatste hand te leggen aan een modieus dames kapels of om die vervelende nekharen weg te scheren. Het kappersmes zal elke keer weer zijn werk doen.

Alle kappersmessen die kappers-scharen.nl verkoopt liggen goed in de hand en hebben een perfecte grip die zorgen voor een ergonomische werkhouding. Dat is veel beter voor de pols, vingers en armen. Deze gezonde werkhouding is natuurlijk ook weer terug te vinden in het resultaat.


Ruim aanbod kappersmessen

Op kappers-scharen.nl staat ook een ruim aanbod aan kappersmessen.  Niet alleen  hebben wij vlijmscherpe messen, ook zijn de prijzen messcherp. Alle merken die wij verkopen zijn bedoeld voor de professionele markt. Dus kwaliteit en uitstekende materialen zijn vast en zeker. Een kappersmes, scheermesjes  of een open scheermes kappers-scharen.nl heeft het allemaal.  Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment van kappers messen. Natuurlijk kunnen wij altijd helpen bij het uitzoeken van het juiste kappersmes.


Snelle en Veilige Levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Alle kappersscharen worden zorgvuldig verpakt, zodat de schaar ongeschonden bij u terecht komt. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.


Lees meer Lees minder